Er det mulig?

Jeg fikk en forespørsel om å skrive om bunaden på norsk.

Jeg kan bare si at jeg skal prøve. Norsk er mitt andre språk og jeg gjøre feil til venstre og til høyre når jeg skriver og snakker det. (Det samme gjelder for min sying evne!)

Jeg planlegger å skrive 6-7 innlegg om bunaden fra Tinn. Dere kan se at jeg har skrevet bare 3 til nå, derfor må jeg bli ferdig med dem på engelsk før jeg prøver å oversette dem til norsk… eller noe som er nesten norsk.

Hvis dere er tålmodig, skal jeg prøve å si alt på norsk også. Bare husk et par ting: jeg lærer mens jeg går og jeg føler meg en nybegynner når det gjelder begge norsk og bunader, så å skrive om bunader på norsk skal kreve et fjell av mot.

Gaustatoppen.original.7465

 

Takk.

 

Gaustatoppen – Photo by Den Norske Turistforening

2 thoughts on “Er det mulig?

  1. Pingback: Making a Tinn bunad, part 1: backstory and overview | Thirty Marens Agree

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s